снимки: PictFactory, Уикипедия и Christopher Johnson, УикипедияЕдин от най-големите съперници на

...
снимки: PictFactory, Уикипедия и Christopher Johnson, УикипедияЕдин от най-големите съперници на
Коментари Харесай

Надал: Съжалявам за Джокович, но той беше наясно с правилата

снимки: PictFactory, Уикипедия и Christopher Johnson, Уикипедия

Един от най-големите противници на Новак Джокович на корта - Рафаел Надал, разяснява обстановката със сръбския тенисист, който бе позволен до присъединяване на " Аустрелиън Оупън " от уредниците, само че управляващите не го пуснаха да влезе в страната. Той отхвърля да се имунизира, като бе позволено здравно изключение за него, само че сърбинът дойде в Мелбърн без нужните документи.

" Съжалявам за това, което се е случило, само че той от дълго време е наясно с условието за ваксина, с цел да играе в шампионата ", сподели испанецът, представен от CNN.

Двамата са с по 20 трофеи от Големия шлем, само че Ноле бе спрян, защото визата му за влизане в страната беше анулирана и той беше блокиран на границата.

„ Всеки е свободен да взема своите решения, само че тогава има някои последици. Разбира се, не одобрявам обстановката, която се случва. В прочут смисъл го скърбя. Но в това време той знаеше изискванията отпреди доста месеци, тъй че всеки самичък взема решения. Много фамилии страдаха доста през последните две години с тази пандемия. Аз самият съм два пъти имунизиран и прекарах ковид ", разяснява още Надал.

Превод: Петел
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР